Valpene ble født 1.april, det ble 2 hanner ( 1 svart/hvit og 1 svart/hvit/tan) og 1 tispe ( svart/hvit/tan),
de er leveringsklare ca 27.mai.
ALLE VALPENE ER BORTBESTILTE!.

Nederst svart hvit tan tispe, oppå henne svart hvit tan han og øverst svart hvit han! De er 1 døgn gamle på bildet!


Ta gjerne kontakt med meg dersom du ønsker å jobbe og konkurrere med springeren din innen jakt, spor, rallylydighet, bruks,
lydighet, agility, utstilling eller annet. Valpekjøpere som vil bruke hunden sin aktivt og gjerne konkurrere vil bli prioritert.

Begge foreldrene er HD røntget med A hofter (best mulig), de er øyenlyst og gonioskopert uten anmerkning.
Lykke har dog 1 feilstilt øyehår.
Begge foreldrene har en HD index som er bedre enn gjennomsnitt for rasen.

Foto: kullets far og mor!

Kullets far: NUCh NSEVCh NRLCh BH Kahill`s Black Nightshade, eller Colin som han kalles i hverdagen. Colin er som man ser en meget allsidig hund med championat på utstilling, blodspor og rallylydighet. Han har bestått apportprøve i BK og jaktanleggsprøve og han har bestått ferdselsprøven. Han er en supersnill hannhund som aldri ønsker å lage noe bråk, han er en glad og sosial hund som er meget arbeidsvillig og som liker å jobbe. Han er tidligere far til mange flotte springere i 8 kull og blant annet 6 viltspochampions.

Kullets mor: RL1 Desperados Finnair, eller Lykke som hun kalles. Lykke er en allsidig hund som liker å jobbe, hun har et flott søk og er dyktig til å finne fugl. På utstilling har hun tatt cert og reserve cert i Norge og Sverige og hun har vært BIR og blitt gruppevinner. Hun har 3 x 1 premie i rallylydighet klasse 1 og 2 x 1 premie i rallylydighet klasse 2. Hun har en meget vakker, skinnende pels av super kvalitet. Hun er en kjempesnill og sosial hund. Hun er tidligere mor til 1 valpekull som enda er unge.